top of page

HANDICAP REGISTRATIE

 €59,50

nu t/m dec 2024 *

Mygolfhandicap is een van de aanbieders van handicap registratie in Nederland. Wij geloven erin dat we de beste prijs- kwaliteit verhouding bieden van alle aanbieders. *Voor het eerste kalenderjaar betaal je nu €59,50 t/m december 2024 en de daaropvolgende kalenderjaren betaal je €74,50. Hierbij krijg je 15% korting bij LEND en 10% korting op aankopen in de shop van de Hoge Dijk. Daarnaast ontvang je korting op de door ons georganiseerde evenementen en cursussen en krijg je onze eigen app: Mygolfstat Premium (t.w.v. €45) zolang als dat je bij ons lid bent gratis erbij. 

Middels de NGF biedt Mygolfhandicap handicap registratie aan

MEER INFORMATIE

Er zijn twee verschillende typen golfers in Nederland. Clubgolfers en “vrije” golfers. Als je lid wordt van een golfclub zit de handicap registratie in de jaarlijkse clubcontributie verwerkt. Als je een vrije golfer wordt, hoef je geen clubcontributie te betalen maar alleen een partij te kiezen die voor jou de handicap registratie organiseert. Mygolfhandicap is één van de aanbieders van deze handicap registratie. Als je je bij ons aanmeldt ontvang je van ons de codes om een account aan te kunnen maken in de golf.nl app. Deze app kun je gebruiken voor het invoeren van de scores en het vinden van jouw digitale NGF- pas.

 

Wil je nog meer weten over handicap registratie of over alles wat er speelt in de golfwereld? We schrijven hier elke week 2 blogs over. 
 

AANMELDFORMULIER

Upload theoriebewijs
Aanmelden HCP
bottom of page